Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Calendar
«  Iunie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Autentificare

Implica-te

Voluntariat:

Daca iti place sa te implici, daca doresti sa impartasesti din cunostintele si din experienta ta, dar si sa castigi unele noi, asteptam sa ni te alaturi. Nu conteaza varsta, studiile sau pregatirea, conteaza disponibilitatea si dorinta pe care o ai de a ajuta.


Avem nevoie de:

- specialiști în diverse domenii de activitate sau meserii care doresc să fie mentori pentru tinerii din centrul de plasament care acum își aleg o meserie; 

- profesori pasionați, traineri, animatori, psihologi care doresc să lucreze cu copii din centre de plasament;

- tineri studenti sau liceeni care, cu energia si entuziasmul lor, ii pot motiva pe tinerii nostri;

- persoane dispuse să ne ajute în organizarea activităților, supravegherea copiilor, etc.;

- oricine considera ca poate contribui in vreun fel la realizarea scopului si obiectivelor fundatiei.


Daca doresti sa te implici, te rugăm să ne scrii la fundatiappt@gmail.com. Menționeaza ce doresti sa faci și timpul pe care-l poți dedica, atasand și un CV. Te așteptăm!

Avem nevoie de voluntari si pe plan local! 


Parteneriate (pentru ONG-uri):

Ne dorim sa ajungem oriunde este nevoie de noi, insa avem nevoie de sprijin local. Daca reprezinti un ONG care lucreaza inclusiv cu beneficiarii din centre de plasament, ne poti contacta pentru o posibila colaborare la nivel local (Mobil: 0766063670 - Anda Brailean; E-mail: fundatiappt@gmail.com).


Angajatori:

Pentru mare parte din actiunile noastre, finalitatea o reprezinta integrarea in munca a tinerilor pe care ii pregatim. Daca reprezinti un angajator implicat in ceea ce reprezinta responsabilitatea sociala si care doreste incadrarea unor astfel de tineri, contacteaza-ne fara ezitare - Mobil: 0766063670 - Anda Brailean; E-mail: fundatiappt@gmail.com. 


Noi facilitam procesul de recrutare si selectie a viitorilor angajati, recomandand pentru posturile vacante tinerii potriviti cerintelor postului, sustinem angajatorul in intelegerea problematicii specifice tinerilor proveniti din centrele de plasament si in identificarea celor mai bune solutii de rezolvare a dificultatilor ce pot surveni in procesul de acomodare la locul de munca si acordam sprijin in realizarea si implementarea unui plan de integrare profesionala a tinerilor angajati. De asemenea, promovam imaginea firmelor care angajeaza tineri proveniti din centrele de plasament. 


Te invitam sa te informezi si cu privire la beneficiile pentru angajatori in aceasta privinta accesand urmatorul link: Incadrarea tinerilor cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale:

http://www.anofm.ro/incadrarea-tinerilor-cu-varste-intre-16-si-25-de-ani-aflati-in-dificultate-si-confruntati-cu-riscul-


Donatii si sponsorizari:

Orice gest conteaza pentru acesti copii, iar noi incercam sa le oferim tot sprijinul de care au nevoie. Ne dorim sa ajutam cat mai multi copii si tineri din tara, ne propunem obiective indraznete si contam inclusiv pe sprijinul vostru. 

Donatiile si sponsorizarile in bani pot fi transmise prin transfer bancar in contul RO86RNCB0077146904750001 BCR Titan, iar pentru alte tipuri de donatii si sponsorizari ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail (Mobil: 0766063670 - Anda Brailean; E-mail: fundatiappt@gmail.com). 


Directioneaza 20%

Reprezinti o companie? Directioneaza 20% din impozitul pe profit datorat Statului către copiii si tinerii singuri pe lume, al căror destin depinde de sprijinul pe care il primesc.


Extras cod fiscal

Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) "contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”


Astfel

Din punctul de vedere al impozitului pe profit cheltuielile de sponsorizare sunt nedeductibile la calculul impozitului pe profit. In situatia in care entitatile efectueaza sponsorizari potrivit Legii privind sponsorizarea nr. 32/1994, în baza unui contract de sponsorizare, atunci acestea deduc din impozitul pe profit datorat.

  1. Cand sponsorizarea se efectueaza in bani, nu apar implicatii din punctul de vedere al T.V.A.

  2. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit daca se incadreaza în limitele impuse de codul fiscal (să nu fie mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, şi de 20% din impozitul pe profit datorat).


Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2019
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi