Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Calendar
«  Mai 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Autentificare

test font

Fundatia Prieteni Pentru Tine a luat fiinta in luna iulie 2013, avandu-i ca parinti fondatori pe cei patru administratori ai societatii Preturi Pentru Tine.

Fundatia pe care am creat-o a pornit de la experienta ca angajator. Incadrand in munca tineri proveniti din centre de plasament, care, cu sprijin si motivatie, au avut un parcurs profesional foarte bun si s-au dovedit angajatii cei mai devotati, am ajuns la concluzia ca ei nu sunt o cauza pierduta, ci, dimpotriva, tineri cu potential. In acelasi timp, discutand cu directorii de centre, am aflat cat de greu le este acestor tineri sa se integreze in viata reala si cat de putin abordata este aceasta problema la toate nivelele. Astfel, am dorit sa facem ceva, sa ne aducem contributia la o problema pe care am constientizat-o si transformat-o intr-o cauza pentru care merita sa luptam.

Tinerii din centrele de plasament au sanse reduse de integrare sociala si profesionala dupa implinirea varstei de 18 ani si parasirea centrului. Totodata, ei vin cu un "bagaj” de probleme emotionale, materiale sau/si fizice, sunt vulnerabili si lipsiti de orientare sau sprijin. Fundatia isi propune sa raspunda unei probleme sociale prea putin abordate si sa creeze o punte intre mediul unui sistem de asistare si un mediu competitiv si dur al pietei libere. Tinerii din centrele de plasament sunt adesea nepregatiti in momentul in care sunt nevoiti sa paraseasca centrul si sunt atrasi fie intr-un mediu infractional, fie intr-unul de subzistenta.
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2019
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi