Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte


Fundația Prieteni Pentru Tine angajează psiholog part-time (10 ore/săptămâna). Domeniul de activitate in care acesta va fi implicat este reprezentat de tinerii care au părăsit centrele rezidențiale și care sunt sprijiniți sa aibă o viața independenta. Puteți trimite CV-ul pe adresa cojenel.ioana26@gmail.com . Data limita este pana pe 19.11.2017 iar activitatea se va desfășura in București. Va așteptam sa faceți parte din echipa noastră!


Fundatia Prieteni Pentru Tine (Bucuresti), angajeaza asistent social, cu aviz de exercitare a profesiei de asistent social, cu jumatate de norma, pe perioada nedeterminata, incepand cu luna iulie 2017, pentru Centrul Multifunctional "Un pas inainte". 

 

Activitatea va presupune demersuri specifice pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor proveniti din sistemul de protectie a copilului, in special din centre de plasament. 

 

Experienta in domeniu si in lucrul cu aceasta categorie de beneficiari constituie un avantaj, insa nu este obligatorie. Este obligatorie calificarea de asistent social la data angajarii (Facultate de Asistenta Sociala acreditata, absolvita). 

 

CV-urile se vor trimite la adresa ioanamireladobre@gmail.com pana la data de 09.07.2017. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon 0761343776 sau scrie un e-mail la adresa mentionata - persoana de contact Ioana Dobre. 

 

Alte informatii despre Fundatia Prieteni Pentru Tine gasiti pe www.fundatiappt.ro.


In prezent suntem in procesul de selectie a unei noi serii de tineri pentru Centrul Multifunctional „Un pas inainte”.

Scopul Centrului Multifunctional „Un pas inainte” este acela de a oferi sustinere pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu varste intre 18 si 26 de ani, care au parasit sau parasesc sistemul de protectie a copilului, in special celor proveniti din centrele de plasament.

Prin serviciile oferite ne dorim sa fim un real sprijin pentru acesti tineri si sa contribuim la:

- prevenirea marginalizari si a excluziunii sociale a tinerilor proveniti din sistemul de protectie a copilului;

- prevenirea riscului deviantei sociale la care tinerii sunt expusi;

- reducerea nivelului de stres provocat tinerilor de procesul de dezinstitutionalizare;

- achizitionarea/ dezvoltarea abilitatilor necesare in viata;

- abilitarea tinerilor pentru a duce un trai independent in comunitate;

- integrarea profesionala si sociala;

- schimbarea imaginii pe care tinerii proveniti din sistemul de protectie speciala o au in cadrul comunitatii.


Asociaţia Maia, în parteneriat cu Fundaţia Prieteni Pentru Tine și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Sector 1, București, implementează proiectul „Cu încredere, spre viaţă!” – Formare şi dezvoltare personală pentru tinerii instituționalizaţi, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Concursul Naţional de Proiecte pentru Tineret.

Proiectul este adresat unui număr de 20 de adolescenţi şi tineri, beneficiari ai sistemului rezidenţial, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Sector 1, Bucureşti, cu sprijinul a 10 voluntari și a unei echipe de traineri.

Data de început a proiectului este 5 septembrie 2016 și data finalizării acestuia este 31 octombrie 2016.

 


Împreună cu Asociatia Happy Botosani sărbătorim zilele de nastere ale copiilor institutionalizati! La mulți ani frumoși, dragi copii!  Meniul a fost la alegerea copiilor: dulciuri, un tort surpriză cu mult ananas, artificii, muzica, zâmbete și multa voie buna - o zi reușită!Si anul acesta am sustinut financiar Asociatia Speranta Pentru Ingerasi Iasi pentru ca voluntarii lor sa poata desfasura diverse activitati socio-educative, dedicate copiilor din centrele de plasament din Iasi, pe perioada vacantei de vara. Astfel, au fost organizate excursii, drumetii, o tabara, iesiri la iarba verde si suplinire nevoi alimente. Ne bucuram ca le-am putut umple timpul util si frumos copiilor!


 


Asociaţia Maia, în parteneriat cu Fundaţia Prieteni Pentru Tine, vă invită la evenimentul de lansare al proiectului „Cu încredere, spre viaţă!” - Formare şi dezvoltare personală pentru tinerii institutionalizaţi, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Concursul naţional de proiecte de tineret, ce va avea loc în data de 20 septembrie 2016, ora 16.00.

 

Proiectul este adresat unui număr de 20 de adolescenţi şi tineri, beneficiari ai sistemului rezidenţial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Sector 1, Bucureşti, cu sprijinul a 10 voluntari și a unei echipe de formatori în domeniul tineretului și educației nonformale.

 

Scopul proiectului este de a antrena tinerii din centrele de plasament (servicii rezidențiale) în activităţi de educaţie nonformală de formare - dezvoltare de competenţe, în vederea creşterii gradului de integrare socială şi a dezvoltării deprinderilor de viaţă independentă. Dintre rezultatele asteptate: dezvoltarea abilitaţilor de comunicare şi socializare a tinerilor proveniţi din centrele de plasament, creşterea încrederii în propriile resurse şi creşterea gradului de autonomie personală, precum și creșterea competențelor necesare obținerii și păstrării unui loc de muncă. Proiectul propune o abordare inovativă, respectiv o serie de 14 traininguri de grup (tematice), vizite la angajatori și apoi un program de mentorat 1:1.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc la sediul Asociaţiei Maia, adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 23, sector 1, Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0729070617 (Eliza Moraru) sau la adresa de e-mail: moraru.eliza@gmail.com .

Vă așteptăm cu drag!

 

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până la data de 19 septembrie, ora 19.00.


Copilașii care locuiesc in complexele de apartamente din Dorohoi, judetul Botosani, au avut parte de o excursie minunata, asa, ca de sfârșit de vară pe muntele Rarau.
Zâmbete, relaxare și multa voie buna !
Excursie organizata in colaborare cu Asociatia Happy Botosani!


In luna august fetele din cadrul centrului de plasament Prietenia Botoșani au fost intr-o minunata excursie de 3 zile la cort in stațiunea Durau.
A fost o experiență nouă, pentru prima dată au dormit in corturi, afară în natura, lucru care le-a încântat mult. Multumim Asociatiei Happy Botosani pentru toata organizarea!


S-au inceput lucrarile la constructia Centrului de Zi din comuna Sannicolau Roman, judetul Bihor, proiect in cadrul caruia ne-am adus si noi contributia. Centrul va veni in intampinarea nevoilor copiilor proveniti din familii marginalizate si defavorizate social.

 


Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2019
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi