Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Bucataria vesela

In cadrul atelierului denumit Bucataria Vesela copiii din centrele de plasament invata sa gateasca diferite feluri de mancare si sa opteze pentru o alimentatie sanatoasa.

O prima acţiune este reprezentata de o discuţie asupra importantei alimentatiei sanatoase.

A doua actiune este data de mersul la cumparaturi. Copiii, insostiti de voluntari, invata cum se face o lista, un buget si cum sa aleaga produsele.

Cea de-a treia parte a proiectului este data de pregatirea catorva feluri de mancare de catre copii, cu ajutorul voluntarilor si personalului centrului.

In cea de-a doua luna a proiectului are loc un concurs de gatit intre micii bucatari, finalizat cu premii surpriza.

Primii bucatari au fost baietii de la Centrul de Plasament "Elena Doamna" Botosani si au fost atat de implicati incat nu am putut sa nu-i rasplatim pe toti la finalul proiectului cu cate un trofeu personalizat si un gratar la iarba verde!

In timpul proiectului am avut si cateva aniversari, care nu au trecut neobservate. In fiecare luna sarbatoritii vor avea parte de o mica petrecere, cu tort si alte bunatati, pentru ca orice copil merita sa-si serbeze ziua de nastere asa cum se cuvine!

Multumim voluntarilor de la Asociatia B-Right Media : Centrul de Voluntariat pentru implicare si pentru metodele nonformale de prezentare!

 

 

Category: Proiecte | Added by: anda (04 Mar 2014)
Views: 1182
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi