Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Bursele PPT

Oferim anual un numar de pana la 40 de burse pentru studentii care provin din centrele de plasament sau din medii defavorizate. Prezentam mai jos cateva testimoniale scrise de actualii bursieri.

"Buna ziua! Ma numesc Adina-Diana, sunt studenta in anul II la Medicina Generala si sunt bursiera PPT din 2014. Ma adresez acum cu drag si cu respect unor oameni care poate ca nu sunt constienti inca de cat de mult au venit in sprijinul meu. Am reusit sa-mi achizitionez materiale care mi-au folosit la facultate, precum scheletul, atlasul de anatomie, dosare, cursuri xeroxate, carti de fiziologie, iar enumerarea poate continua pe vreo 10 pagini. Un mare avantaj este ca acesti banuti intra cel mai repede in cont si ma ajuta si la achizitionarea materialelor de curatenie pentru camin si chiar si la cumpararea unor articole de imbracaminte care sunt uneori mai mult decat necesare la inceputul fiecarui an universitar. Va multumesc din suflet si sper ca intr-o buna zi sa pot oferi si eu la randul meu, unor oameni nevoiasi, la fel de mult sau poate chiar mai mult: dar din dar se face rai. Sper ca voi demonstra ca merit aceasta bursa!"

"Din punctul meu de vedere, orice ajutor e binevenit, iar acest ajutor din partea PPT a insemnat foarte mult. Datorita acestei burse am reusit sa imi achizitionez materiale necesare studiului, pe care probabil nu mi le-as fi permis. Mulumesc oamenilor cu suflet bun, care au astfel de initiative! Diana"

"Ma numesc Stefana si sunt studenta in anul I la Medicina Generala. Din pacate, situatia mea financiara precara a devenit un stress in plus adaugat celui provocat de faptul ca voi avea foarte mult de invatat. De aceea, in momentul in care am aflat de aceasta bursa si ca am fost acceptata in program, am fost foarte incantata. Banii primiti vor fi bineveniti deoarece imi vor permite sa-mi cumpar atat materialele necesare pentru facultate, cat si mancare si haine. Asadar, sunt extrem de recunoscatoare si hotarata in dorinta mea de a termina cu bine aceasta facultate, in speranta ca voi putea schimba vieti, incepand cu a mea."

"Numele meu este Petru Iulian si sunt student in anul III la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Informatica Economica, bursier al PPT incepand cu anul universitar 2015-2016. Va multumesc pentru acordarea acestei burse, pe care o voi folosi pentru achizitionarea materialelor scolare, participarea la diferite conferinte curriculare si extracurriculare, ce imi vor folosi la o mai buna dezvoltare a diferitelor abilitati si competente. De altfel, ii voi folosi pentru achizitionarea unor licente de soft-uri care nu sunt furnizate de catre facultate."

 

Category: Proiecte | Added by: anda (07 Oct 2015)
Views: 512
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi