Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Centrul de plasament Plopeni - aprilie
 
Tip sponsorizare: in produse
Obiective: initierea unei colaborari pe termen lung cu respectivul centru, sustinerea personalului implicat si activ in actiunea de pregatire si integrare a copiilor, acoperirea unor nevoi de baza pentru acesti copii (imbracaminte, incaltaminte, igiena).
 
Descriere: La Plopeni ne-a impresionat domnul director cu care am stat de vorba, aratand o deosebita implicare profesionala, afectiva si chiar financiara fata de copii. Ne-a vorbit despre dificultatile lor, printre care si faptul ca hainele pe care le primesc sunt de proasta calitate, scumpe si distribuite la intervale prea mari. Astfel, am decis sa facem mai intai aceasta sponsorizare in hainute si incaltaminte pentru copii.
 
Am tinut in continuare legatura cu acest centru si a existat o incercare de integrare in munca a trei dintre tinerii de acolo, insa nu s-a reusit, acestia hotarand sa se intoarca. A fost una dintre primele experiente care ne-au demonstrat ca e nevoie de o pregatire a lor pentru integrarea socio-profesionala mult mai timpurie.
 
Am primit, de asemenea, din partea centrului tablouri facute de copii, impreuna cu instructorii lor, pe care le-am expus la sediul nostru.
 
Category: Proiecte | Added by: ionutstefan (06 Sep 2013)
Views: 884
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi