Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Centrul de Primire in Regim de Urgenta Iasi, Centrul de Excelenta Bucium Iasi, Complexul de Servicii Comunitare Bucium Iasi - decembrie 2013

Tip sponsorizare: in bani si produse 

Obiective: Renovarea si dotarea camerei de primire a Centrului de Primire in Regim de Urgenta, apartinand Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, unde sunt gazduiti copiii care au suferit diverse abuzuri si au fost luati din familie. 

Achizitionarea de materiale didactice pentru copiii si tinerii din Centrul de Excelenta Bucium Iasi.

Dotarea Complexului de Servicii Comunitare Bucium cu laptop-uri si imprimante, necesare pentru desfasurarea unui Cerc de Calculatoare. 


Descriere: 

Camera Centrului de Primire in Regim de Urgenta a devenit un spatiu multifunctional de joaca, de interactiune cu voluntarii si de activitati diverse care sa le aline putin suferinta. Strangerea de fonduri a fost realizata de Asociatia Speranta Pentru Ingerasi (sperantapentruingerasi.ro, www.bzi.ro/camera-de-joaca-plina-de-surprize-pentru-copiii-care-ajung-la-protectia-copilului-iasi).

S-a reusit amenajarea unei camere de joaca in cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenta si Copiii Strazii, precum si modernizarea dormitoarelor cu perdele, mocheta, dulapuri, mese cu scaune si amenajarea unei camere pentru discutiile copiilor cu familia.

Copii si tinerii de la Centrul de Excelenta Bucium au un coeficient de inteligenta peste medie si rezultate foarte bune la invatatura, insa provin din familii defavorizate sau dezorganizate. Ei urmeaza scoli, licee sau facultati din Iasi si sunt gazduiti in centru. Au nevoie de carti, materiale didactice si produse de birotica, pe care nu-si permit sa le cumpere.


In cadrul Centrului Bucium functiona un Cerc de Calculatoare, condus de un profesor de informatica, insa activitatea Cercului se desfasura cu dificultate din cauza calculatoarelor vechi. In plus, copiii si tinerii aveau nevoie de imprimante pentru a lista referatele si proiectele scolare. Pentru ei am achizitionat 20 de laptopuri si 5 imprimante, care au ajuns la ei cu multa bucurie chiar de Craciun, prin intermediul Asociatiei Speranta Pentru Ingerasi Iasi.

 

 

 

 
 
 
 
 
Category: Proiecte | Added by: anda (07 Ian 2014)
Views: 1925
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi