Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Copiii nevazatori de la Neghinita l-au primit pe Mos Craciun

Mos Craciun exista! Copiii nevazatori de la Centrul de Primire si Gazduire "Neghinita" din Bucuresti i-au simtit prezenta calda, i-au ascultat glasul bland si au primit de la el cadourile indelung asteptate. L-au chemat cu totii intr-un glas si, in strigate de bucurie, Mosul a venit incarcat cu daruri.

A fost o seara magica, in acorduri de colinde cantate minunat de micuti special pentru Mosul cel darnic, cu poezii recitate din tot sufletul si, mai ales, cu multe, multe emotii.

Rand pe rand, copiii au primit de la Mos Craciun si ajutoarele lui cadouri constand in mp3 playere, dulciuri si fructe. Plini de emotie, au urcat pe genunchii Mosului, i-au soptit ca au fost "cumintei", l-au imbratisat si l-au rugat sa mai vina pe la ei. Apoi, nerebdatori, au pipait cadourile, au testat mp3 playerele si au gustat dulciurile.I-am lasat fericiti, inca preocupati de desfacerea cadourilor, si, bineinteles, vom reveni la ei, pentru ca, odata ajuns la Neghinita, iti doresti sa tot revii. Sunt atat de afectuosi, de senini si de plini de viata, incat nu ai cum sa nu vrei sa-i revezi. Si chiar daca ei nu te vad, se bucura de orice "musafir" care le trece pragul si te cuceresc iremediabil. Iar tu, odata ce i-ai cunoscut, inveti sa privesti viata si problemele ei cu aceeasi seninatate si sa apreciezi micile bucurii la fel ca ei, care, desi lipsiti de un dar de nepretuit, imbratiseaza tot ceea ce viata le ofera.

Sunt copii care isi doresc sa primeasca de Craciun tablete de ultima generatie sau telefoane ultra-performante, copii care stramba din nas la clasicele portocale sau care au uitat sa priveasca pe geam ninsoarea. Copiii de la Neghinita se bucura de orice, nu cer si nu asteapta, dar ofera enorm de multa dragoste si o lectie pentru noi toti.

GALERIE FOTO

Category: Proiecte | Added by: anda (13 Dec 2013)
Views: 894
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi