Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Femeia care se ridică - Gală caritabilă - Ediția 2016

In luna iunie am sustinut evenimentul caritabil organizat de Asociatia Touched Romania, Gala "Femeia care se ridica". Evenimentul celebreaza evoluția unor femei, de la statutul de victime ale abuzurilor și violenței, la un statut independent de femei puternice, învingătoare care, cu ajutorul Asociatiei Touched, au șansa unui viitor mai bun.

Sub dictonul „Oamenii uneori îți doboară visele, tu ai curajul să le ridici”, Gala "Femeia care se ridică" este un eveniment anual de strângere de fonduri în beneficiul femeilor și copiilor - victime ale violenței domestice, pe care Centrul Touched România le găzduiește.

Aflat la a doua ediție, evenimentul caritabil a fost gândit ca o acțiune menită să le dea acestor victime, dar și celorlalte femei aflate în situații de dificultate, o fărâmă de speranță și curaj pentru a-și lua viața în propriile mâini.

Programul cuprinde o defilare de modă în ii tradiționale oferite de Romartizanat, cât și ținute de designer (creații ale designerilor Sabina Georgescu - Sabinne Fashion, Ana Munteanu - Eva's Lab by Ana Munteanu, Raluca Constantin - Provocative) prezentate de femeile și copiii Touched România, momente artistice ale dansatorilor și cântăreților care susțin cauza pentru care luptă asociația, dar și o licitație cu obiecte de colecție. Fondurile strânse vor merge către susținerea femeilor găzduite la centrul de specialitate.

Category: Proiecte | Added by: anda (22 Iun 2016)
Views: 394
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi