Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Lansare proiect „Cu încredere, spre viaţă!” - Formare şi dezvoltare personală pentru tinerii institutionalizaţi

Asociaţia Maia, în parteneriat cu Fundaţia Prieteni Pentru Tine, vă invită la evenimentul de lansare al proiectului „Cu încredere, spre viaţă!” - Formare şi dezvoltare personală pentru tinerii institutionalizaţi, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Concursul naţional de proiecte de tineret, ce va avea loc în data de 20 septembrie 2016, ora 16.00.

 

Proiectul este adresat unui număr de 20 de adolescenţi şi tineri, beneficiari ai sistemului rezidenţial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Sector 1, Bucureşti, cu sprijinul a 10 voluntari și a unei echipe de formatori în domeniul tineretului și educației nonformale.

 

Scopul proiectului este de a antrena tinerii din centrele de plasament (servicii rezidențiale) în activităţi de educaţie nonformală de formare - dezvoltare de competenţe, în vederea creşterii gradului de integrare socială şi a dezvoltării deprinderilor de viaţă independentă. Dintre rezultatele asteptate: dezvoltarea abilitaţilor de comunicare şi socializare a tinerilor proveniţi din centrele de plasament, creşterea încrederii în propriile resurse şi creşterea gradului de autonomie personală, precum și creșterea competențelor necesare obținerii și păstrării unui loc de muncă. Proiectul propune o abordare inovativă, respectiv o serie de 14 traininguri de grup (tematice), vizite la angajatori și apoi un program de mentorat 1:1.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc la sediul Asociaţiei Maia, adresa: Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 23, sector 1, Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0729070617 (Eliza Moraru) sau la adresa de e-mail: moraru.eliza@gmail.com .

Vă așteptăm cu drag!

Category: Proiecte | Added by: anda (16 Sep 2016)
Views: 406
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi