Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Prieteni Pentru Tine lupta pentru Touched Romania - Swimathon 2016

Echipa "Prieteni Pentru Tine" a sustinut Asociatia Touched Romania la Swimathon 2016! Inotatorii nostri au luptat pentru proiectul Asociatiei Touched: Centrul Maternal Casa Agar, care reprezintă speranța într-o reintegrare socială completă a mamelor și a copiilor acestora aflați în situații dificile.

Cu 10 ani în urmă, peste 5.000 de copii erau abandonaţi la naştere. Practic, la fiecare două ore un bebeluş era abandonat de mamă. Astăzi, numărul copiilor abandonaţi s-a redus la cca 1.500/an, dar problemele mamelor şi ale copiilor au rămas aceleaşi: sărăcia, lipsa de educaţie și a locurilor de muncă, violenţa domestică sau traficul de persoane. Touched România vine în sprijinul nevoilor mamelor şi copiilor în dificultate, oferind servicii sociale specializate în cadrul Casai Agar, dar și prin celelalte proiecte: întreprinderea socială Touched Collection, Apartamentul de tranziţie, programul “Grădiniţa pentru toţi copiii”, Grupul de suport al mamelor, sau programul comunitar “Dar din Dar”.

Echipa de profesioniști multidisciplinară de la Touched România oferă servicii sociale holistice și un program personalizat de reintegrare socio-profesională care include: servicii sociale rezidenţiale, consiliere și sprijin emotional, educație medico-sanitară, socială și de creștere a copilului, orientare școlară și profesională, cursuri vocaționale și de pregătire în vederea obținerii unei slujbe, programe de reintegrare și sprijin la ieşirea din centru, terapie ocupaţională, protecție și asistență în cunoașterea și exercitarea drepturilor, dezvoltarea aptitudinilor de viață independentă, terapie prin artă și creație, școală parentală.

Category: Proiecte | Added by: anda (04 Iul 2016)
Views: 374
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi