Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
.

Proiecte
Autentificare

Proiecte

Main » Articles » Proiecte

Vizita la Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi - aprilie 2016

Educatia poate schimba vieti, iar copiii stiu acest lucru, drept urmare acestia sunt motivati sa promoveze examenul de bacalaureat pentru a se putea inscrie la facultate. Este si cazul copiilor din anii terminali de liceu care locuiesc momentan in centrele de plasament!

Saptamana aceasta Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi si-a deschis portile pentru viitorii studenti, actuali liceeni. Alaturi de Asociatia Happy Botosani, am avut posibilitatea sa ducem un grup de copii din doua centre de plasament din judetul Botosani la evenimentul " Zilele porților deschise ".

La ora 7 dimineata copiii au urcat in microbuz cu destinația Iasi - Copou - Universitatea Al. Ioan Cuza. Au avut o zi foarte incarcata - au facut turul facultatilor, au vizitat Muzeul Universitatii, au participat la demonstratii amuzante in laboratorul de chimie, au luat parte la un workshop, intitulat "Cum sa-ti alegi facultatea care ti se potriveste" si in final s-au relaxat la masa.

A fost mai mult decat o zi frumoasa, a fost o experiență educativa pentru copii, iar profesorii de la Universitate au rămas incantati de intrebarile pe care le puneau copiii!

Bravo copii! Urmatorul pas - bacalaureatul si inscrierea la facultate!

Category: Proiecte | Added by: anda (22 Apr 2016)
Views: 496
Total comments: 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Căutare
Resurse
Download
Prieteni Pentru Tine - O sansa pentru fiecare
Copyright Fundatia PPT © 2018
Societate TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi